Jobba hos oss

VVS Tjänst är det lilla konsultföretaget med stor kompetens som erbjuder tjänster inom energi och komfort. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS.

Projektörer inom VVS

Då efterfrågan är stor, söker vi fler medarbetare inom VVS till vårt team i Norrköping. Här är den perfekta möjligheten för dig som vill ta nästa steg och arbeta med spännande projekt! Du kommer huvudsakligen att arbeta med att projektera och/eller driva projektering samt utredningar inom större och mindre uppdrag. Välkommen till en arbetsplats med härlig arbetsglädje och sammanhållning.

För att arbeta som VVS-konsult hos oss tror vi att du har några av dessa egenskaper:

    • Har relevant teknisk utbildning och några års erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen samt kunskap i CAD-projektering, gärna erfarenhet från 3D ritning och Magi-CAD.
    • Arbetar på ett strukturerat och affärsmässigt sätt och har lätt för att samarbeta över disciplingränser prestigelöst, då du blir en viktig person i våra projekt.
    • Vi vill att du är en engagerad, positiv och ansvarskännande person som är både drivande och initiativrik. Du bör ha B-körkort.

Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Maila gärna till Sofia Lundborg, sofia@vvstjanst.net

Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Sofia Lundborg
VD
070-410 67 80
sofia@vvstjanst.net

Kontakta oss

Ej läsbart? Ändra text. captcha txt