Vi expanderar och öppnar nya kontor i södra Sverige

Konstruktör/Projektör inom VVS sökes

VVS Tjänst är det lilla konsultföretaget med stor kompetens som erbjuder tjänster inom energi och komfort. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS.

Konstruktör/Projektör

Vi har kunnig personal inom både 2D och 3D ritningar och använder oss alltid av de senaste versionerna av AutoCAD i kombination med MagiCAD. En viktig del i vårt arbete är att kunden alltid ska få vara med och bestämma. Hos oss köper kunden en helhetslösning, vilket innebär att vi utför alla former av beräkningar etc. som krävs för att projekteringen ska bli komplett.
Välkommen till en arbetsplats med härlig arbetsglädje och sammanhållning!

För att arbeta som VVS-konsult hos oss tror vi att du har några av dessa egenskaper:

    • Har relevant teknisk utbildning och några års erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen samt kunskap i CAD-projektering, gärna erfarenhet från 3D ritning och Magi-CAD.
    • Arbetar på ett strukturerat och affärsmässigt sätt och har lätt för att samarbeta över disciplingränser prestigelöst, då du blir en viktig person i våra projekt.
    • Vi vill att du är en engagerad, positiv och ansvarskännande person som är både drivande och initiativrik. Du bör ha B-körkort.

Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Maila gärna till Sofia Lundborg, sofia@vvstjanst.net

Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Sofia Lundborg
VD
070-410 67 80
sofia@vvstjanst.net

Kontakta oss

Ej läsbart? Ändra text. captcha txt