Kristianstad

VVS Tjänst etablerar sig i Kristianstad, Johan Ohlsson utsedd till platschef.

VVS Tjänst AB är ett heltäckande konsultbolag inom projektering och konstruktion av VS-system, ventilationssystem samt kylsystem under stark tillväxt. Nu etablerar man sig även i Kristianstad och Johan Ohlsson är utsedd till Platschef.
Johan kommer närmast från Tyréns men har tidigare erfarenhet från att framgångsrikt bygga upp en egen verksamhet där han erbjudit marknaden sina tjänster som VVS-projektör.
– Jag hälsar Johan varmt välkommen till vårt team. VVS Tjänst är idag ett modernt och innovativt konsultföretag med verksamhet i Norrköping och Växjö. Johans drivkraft, kunskap och erfarenhet kommer att vara viktiga framgångsfaktorer när vi nu tar steget in i ytterligare en ny marknad, denna gång i Kristianstad. säger Sofia Lundborg, VD, VVS Tjänst.
VVS Tjänst erbjuder sina kunder kompletta helhetslösningar, från rådgivning, utredning och projektering till kontroll och besiktningar. Bolaget utför även energiberäkningar, upprättar ramhandlingar, drift- och underhållsinstruktioner och erbjuder installationssamordning samt kalkylering.
– VVS Tjänst är ett helt unikt företag, ett litet företag men med stora resurser. Jag är stolt över förtroendet att få möjlighet att etablera bolagets nya verksamhet i Kristianstad. Nu ser jag fram emot att tillsammans med mina kollegor bygga en framgångsrik verksamhet med stort fokus på att hjälpa våra kunder att lösa deras utmaningar, säger Johan Ohlsson.
Johan tillträdde som platschef den 1 juni 2018 och verksamheten utgår från lokaler på Västra Storgatan 11 i Kristianstad.

Kontakta oss

Ej läsbart? Ändra text. captcha txt
F
F