VVS Tjänst utsedd av Veckans Affärer till ett Superföretag

Veckans Affärer har tillsammans med Bisnode utsett de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv till Superföretag 2018. Endast runt en promille av Sveriges alla företag kvalar in på listan och VVS Tjänst Sverige AB nu är ett av dem.

– Jag är självklart väldigt stolt. Att bli utsedd till ett Superföretag är hedrande och viktigt för oss. Vi är under stark tillväxt och att VVS Tjänst är ett av totalt 47 superbolag inom VVS-branschen, är ett bevis på vår framgång, säger Sofia Lundborg, VD, VVS Tjänst Sverige AB.

För att bli ett superföretag måste ett antal högt ställda kriterier uppfyllas. Det handlar bland annat om att öka både omsättning och vinst samtligt som företagen måste visa en stabilitet och långsiktighet i affären under en fyraårsperiod.

– Min ambition är såklart att vi ska vara ett etablerat Superföretag, under många år framöver, säger Sofia.

Sammanställningen bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag som omsatte mer än 10 miljoner kronor under 2017.
Läs mer om priset här: https://www.va.se/nyheter/2018/10/09/bolagen-som-utklassar-allt-och-alla—har-ar-sveriges-728-superforetag-2018/

För ytterligare information kontakta:

Sofia Lundborg, VD
VVS Tjänst Sverige AB
Tel: 070-410 67 80
E-post: sofia.lundborg@vvstjanst.net

Kontakta oss

Ej läsbart? Ändra text. captcha txt
F
F